Suomen monipuolisin ja laadukkain kalustevuokraamo palveluksessasi

Vuokraamme tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet Suomen monipuolisimmasta vuokrakalusteiden valikoimasta. Oli kyseessä sitten iso yleisötapahtuma tai pienemmät pikkujoulut, virtuaalitapahtuman paneelikeskustelu, messuosasto, mediatuotanto, näyttelytila tai vaikka pop up -kahvilan tilapäiskalustus, löydät meiltä ratkaisun toimivaan kokonaisuuteen.

Tavallisten kalusteiden lisäksi löydät Premium-valikoimastamme designkalusteita vaativampaan makuun, ison joukon pikatelttoja sekä ratkaisut sisääntuloihin, tilanrajaukseen ja yleisön opastamiseen. Vuokravalikoimaamme kuuluu myös kattavasti messumattoja ja muita pinnoitusvaihtoehtoja sekä seinäkeratkaisuja esimerkiksi messuille ja promootioihin.

Erilaiset esiintymislavat, catwalkit ja katsomot toteutamme vuokralle saksalaisen Nivtec Flexibel -rakennejärjestelmän laadukkailla elementeillä. Kysy myös pyörivää ympyrälavaa vaikkapa autolle tai orkesterille!

Vasemmalta valikosta löydät vakiovuokratuotteemme kategorioittain. Mikäli et löydä etsimääsi, kysy meiltä apua!

Vuokrakalustamisen ympäristöajattelua

Kalustevuokraustoiminnassamme ajattelemme tietysti myös ympäristöä. Haluamme pitää valikoimamme mahdollisimman monipuolisena, jotta tapahtumiin ei tarvitsisi ostaa kalusteita uutena. Pyrimme myös valitsemaan valikoimaamme vain laadukkaita, käytännöllisiä ja ajattomasti muotoiltuja tuotteita, joiden elinkaaresta saataisiin mahdollisimman pitkä. Ja kun pitkä ura Pågålla on ohi, löytävät kalusteet usein uuden kodin vielä sen jälkeenkin.

Varastoinnissa ja tuotteiden lastauksessa minimoimme kertakäyttöisten pakkausmateriaalien käyttöä, ja teetämme kalusteille omia kestäviä suojahuppuja, laatikoita ja kuljetuskärryjä, mikä takaa tuotteelle vieläkin pidempää käyttöikää. Kalusteita myös kunnostetaan ja ehostetaan säännöllisesti varastollamme.

Nykyaikaisen logistiikkajärjestelmämme ja kehittyneiden prosessien avulla pystymme myös suunnittelemaan kalusteiden kuljetusreitit tehokkaiksi ja välttämään turhia ajoja. Kuorma-automme huristelevat menemään Neste MyDieselillä, mikä edelleen pienentää kuljetustemme hiilijalanjälkeä.

Uusimpia tuotteitamme

© 2024 Pågå
webDesign

Pågå Helsinki
Pågå Tampere