Tarvitsetko apua tapahtuman rakennukseen, purkuun tai logistiikkaan?

Pågån palveluksessa työskentelee iso joukko ammattitaitoisia tapahtumarakentajia. Meiltä saat luotettavaa ja osaavaa työvoimaa erilaisten tapahtumien, messuosastojen ja muiden tuotantojen rakenteiden pystyttämiseen ja purkamiseen sekä roudaukseen. Rakentajamme toteuttavat siististi myös matotustyöt, brändäykset sekä erilaiset pinnoitukset katsomoihin, esiintymislavoihin ja muihin maskaustarvetta vaativiin elementteihin.

Kun tarvitset tuotantoosi kuljetusapua, on apunasi ammattikuljettajat ja tilavat kuorma-automme. Nykyaikaisen logistiikan ohjausjärjestelmän avulla pystymme suunnittelemaan kuljetusreittejä tehokkaiksi, myös ympäristön huomioiden. Kuorma-automme polttoaineena käytämme Neste MyDieseliä, millä haluamme edelleen pienentää hiilijalanjälkeämme.

Tarjoamme myös välivarastointipalvelut tapahtumarakenteillesi, somisteille tai muille elementeille. Välivarastointidiili on kätevä esimerkiksi kiertuetapahtumien tarpeistolle, jolloin tavarat pysyvät varastollamme hyvässä huomassa ja lähtevät meiltä sovitusti seuraavaan kohteeseen.

© 2024 Pågå
webDesign

Pågå Helsinki
Pågå Tampere