Aina siellä, missä tapahtuu

Pågå on mediatuotantojen, virtuaalitapahtumien ja -studioiden, artistien ja näyttelyiden lavasteiden sekä tapahtumien ja messuosastojen rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustamiseen erikoistunut kotimainen yritys.

Valmistamme pajallamme myös korkealuokkaiset mittatilauskalusteet toimistoihin, liiketiloihin, ravintoloihin ja hotelleihin. Toteutamme myymäläkalusteiden lisäksi myös erilaiset huomioelementit, promo- ja brändituotteet sekä valmistamme prototyyppejä eri alojen suunnittelijoille.

Vuokraamme tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet Suomen monipuolisimmasta tuotevalikoimasta. Oli kyseessä sitten iso yleisötapahtuma tai pienemmät pikkujoulut, messuosasto, mediatuotanto, näyttelytila tai vaikka pop up -kahvilan tilapäiskalustus, löydät meiltä ratkaisun toimivaan kokonaisuuteen.

Asiakkaitamme ovat yritykset eri toimialoilta, kuten tuotantoyhtiöt, tapahtumatoimistot, mainos- ja viestintätoimistot, yleisötapahtumien järjestäjät, lavastajat, museot, rakennusalan yritykset ja arkkitehtitoimistot.

Meillä työskentelee 40 vakituista erikoisosaajaa ja iso joukko freelancereita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella.

Sitä saa, mitä tarvitsee

Meillä Pågåssa kaikki alkaa asiakkaasta – eli sinusta ja tarpeestasi. Me autamme sinua löytämään visuaalisesti ja toiminnallisesti parhaat ratkaisut. Meiltä saat halutessasi kaiken 3D-mallinnettuna ja teknisen rakennesuunnittelun viimeisen päälle piirrettynä. Näin näet realistisen kuvan toteutuksesta jo suunnitteluvaiheessa.

”Kokonaisuutena toiminta on huipputasolla. Tuotantoja johdetaan sekä ennakkoon että rakennuksissa ammattitaidolla. Pågålla on selkeä työnjako ja hyvin nimetyt vastuuhenkilöt, tavarat ovat aina hyväkuntoisia ja ovat sitä laatua mitä odotetaan. Jos muutoksia tulee, niin joustoa löytyy aina.” 

— Asiakkaamme kommentti

Ammattitaidolla vuodesta 1996

Pågån luotettavuuden ja laadun taustalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtumatoteutuksista ja niiden projektijohtamisesta. Vuoden 2020 maaliskuussa lavasteisiin, mittatilauskalusteisiin ja erikoisrakenteisiin keskittynyt Production Mill HIILI Oy sekä Pågå yhdistyivät, muodostaen Suomen suurimman tapahtuma- ja mediatoteutuksia sekä erikoisrakenteita tarjoavan yrityksen. Elokuussa 2020 Pågå yhdisti voimansa tv-lavasteiden ja mittatilaustoteutusten osaajan, Pastell Oy:n kanssa ja vahvisti näin asemiaan myös Tampereen alueella.

Meitä kaikkia pågålaisia yhdistää intohimo haasteita tarjoaviin projekteihin, tinkimätön halu tarjota laadukkaita palveluita ja toteuttaa asiakkaiden lennokkaimmatkin visiot todeksi.

”Positiivinen henki, luotettavuus, ongelmanratkaisukyky, palveluasenne, ihmisten kunnioittaminen…
Tätä voisin jatkaa vaikka kuinka.” 

— Asiakkaamme kommentti

Vuokrakalusteet, esiintymislavat tai katsomo omaksi?

Palvelemme myös vuokratuotteidemme maahantuojana ja jälleenmyyjänä nimellä Event Furniture Finland. Tuttavallisemmin EFF edustaa kaikkia Pågånkin hyväksi havaitsemia, kestäviä ja käytännöllisiä vuokrakalusteita sekä Nivtec Flexibel -esiintymislavoja ja katsomoita. Lisäksi EFF tarjoaa konsultointiapua kaikissa tapahtumakalustetarpeissa.

Soita tai laita viestiä, niin autamme valitsemaan sopivat vaihtoehdot.

© 2024 Pågå
webDesign

Pågå Helsinki
Pågå Tampere