Aina siellä, missä tapahtuu

Pågå Oy on tapahtumien, messuosastojen ja muiden tuotantojen rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen erikoistunut kotimainen yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset eri toimialoilta, tapahtumatuotanto- ja markkinointiyritykset, av-tuotantotalot sekä yleisötapahtumien järjestäjät. Meillä työskentelee 40 vakituista erikoisosaajaa ja iso joukko freelancereita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella.

Sitä saa, mitä tarvitsee

Meillä Pågåssa kaikki alkaa asiakkaasta – eli sinusta ja tarpeestasi. Kerro tavoitteestasi meille, ja lähdemme tekemään kanssasi villeimmätkin ideat todeksi. Yhdistämällä luovuuden ja laaja-alaisen tietotaidon pystymme viemään tapahtumasi, messuosastosi tai lavasteesi uudelle tasolle.

”Kokonaisuutena toiminta on huipputasolla. Tuotantoja johdetaan sekä ennakkoon että rakennuksissa ammattitaidolla. Pågålla on selkeä työnjako ja hyvin nimetyt vastuuhenkilöt, tavarat ovat aina hyväkuntoisia ja ovat sitä laatua mitä odotetaan. Jos muutoksia tulee, niin joustoa löytyy aina.” 

— Asiakkaamme kommentti

Ammattitaidolla vuodesta 1996

Pågån luotettavuuden ja laadun taustalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtumatoteutuksista. Vuoden 2020 maaliskuussa lavasteisiin ja erikoisrakenteisiin keskittynyt Production Mill HIILI Oy sekä Pågå yhdistyivät, muodostaen Suomen suurimman tapahtuma- ja mediatoteutuksia tarjoavan yrityksen. Elokuussa 2020 Pågå yhdisti voimansa tv-lavasteiden ja mittatilaustoteutusten osaajan, Pastell Oy:n kanssa ja vahvisti näin asemiaan myös Tampereen alueella.

Meitä kaikkia yhdistää intohimo korkealaatuisiin projekteihin, tinkimätön halu tarjota laadukkaita palveluita ja toteuttaa asiakkaiden lennokkaimmatkin visiot todeksi.

”Positiivinen henki, luotettavuus, ongelmanratkaisukyky, palveluasenne, ihmisten kunnioittaminen…
Tätä voisin jatkaa vaikka kuinka.” 

— Asiakkaamme kommentti

Kalusteet, esiintymislavat tai katsomo omaksi?

Palvelemme myös vuokratuotteidemme maahantuojana ja jälleenmyyjänä nimellä Event Furniture Finland. Tuttavallisemmin EFF edustaa kaikkia Pågånkin hyväksi havaitsemia, kestäviä ja käytännöllisiä vuokrakalusteita sekä Nivtec Flexibel -esiintymislavoja ja katsomoita. Lisäksi EFF tarjoaa konsultointiapua kaikissa tapahtumakalustetarpeissa.

Soita tai laita viestiä, niin autamme valitsemaan sopivat vaihtoehdot.

© 2020 Pågå
webDesign

Pågå Helsinki
Pågå Tampere