Kalusteita joka lähtöön

Vuokraamme tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet Suomen monipuolisimmasta tuotevalikoimasta. Oli kyseessä sitten iso yleisötapahtuma tai pienemmät pikkujoulut, messuosasto, mediatuotanto, näyttelytila tai vaikka pop up -kahvilan tilapäiskalustus, löydät meiltä ratkaisun toimivaan kokonaisuuteen. Tavallisten tapahtumakalusteiden lisäksi löydät Premium-valikoimastamme designkalusteita vaativampaan makuun, ison joukon pikatelttoja sekä tietysti ratkaisut sisääntuloihin, tilanrajaukseen ja yleisön opastamiseen.

Esiintymislavat ja katsomot turvallisuudesta tinkimättä

Esiintymislavat ja katsomot rakentuvat vuokralle nopeasti ja moneen muotoon. Käytössämme on laadukas saksalainen Nivtec Flexibel -lavajärjestelmä, jonka kestävistä elementeistä rakennetut toteutukset täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusmääräykset. Laajan Nivtec-valikoimamme osista pystymme usein tekemään halutun rakenteen kokonaan, jolloin minimoimme paitsi suunnitteluun ja rakentamiseen käytettävää aikaa, myös kertakäyttöisten materiaalien kulutusta.

Messu- ja promorakenteet

Messuseinät ja promootiorakenteet rakentuvat kätevästi oman valikoimamme alumiinirakenteesta, joihin teetetyt brändäysmateriaalit ovat halutessasi uudelleen käytettävissä. Vuokraa siis rakenne meiltä jokavuotisille messuille tai promokiertueelle ja huomaa kustannustehokkuus!

Matotukset ja muut pinnoitukset

Vuokravalikoimastamme löytyy myös kattavasti messumattoja, tanssi- ja showmattoja sekä muita pinnoitusmateriaaleja, jotka tarjoamme rakennus- ja purkupalvelulla tai ilman. Myös verkostomme talon ulkopuolisiin toimittajiin on laaja, joten löydämme taatusti ratkaisut myös haastaviimpiin pinnoitustoivomuksiin.

Tutustu koko vuokravalikoimaamme

© 2024 Pågå
webDesign

Pågå Helsinki
Pågå Tampere